Tänään käytiin aamulla hakemassa viidenkymmenen neliön rulla lasikuitutapettia ja siihen sopiva liima, ja 23litraa maalia joilla maalataan vessanseinät, eteinen, keittiö ja olohuone. Ostin leveämmän telankin seiniä varten. Tilattiin samalla savunharmaa lasi-ovi saunaan Skalalta.

Maalasin ekaan kertaan eilen siivouskomeroon tulevat vanhat umpipuiset hyllyt ja tänään ne saivat vielä uudelleen maalia niin tulee pyyhittävä hyvä pinta niihin.
1261115.jpg

Laatoittaja sai työnsä valmiiksi Kodinhoitohuoneen, suihkutilan ja saunan osalta ja hän aloitti lähtiessämme itse yhden aikaan pois vessan laatoitusta jonka hän saa valmiiksi varmasti tänään koska sehän tuli isolla laatalla ja tila on alle 4 neliötä.
Maanantaina alkaa saumaus. Minun hommani on ottaa laattojen välit imurilla siistiksi ja jos näkyy kokkareita niin ne rapsia pois. Hän on kyllä tehnyt siistiä työtä eli tuskin paljon on rapsimista.

Minä jatkoin myös miehen huoneen yhden tapetoidun ja jätetyn seinän skrapaamista tapeteista joita on kaksi kerrosta.
1261113.jpg

Mies aloitti makuhuoneen lattian saumojen hionnan ja massauksen.

huomenna olisi tarkoitus piipahtaa aamusella keittiön toimittajamme isomman myymälän avajaisissa ja vaihtamassa valitsemani vetimet toisiin sekä katsomassa laatikoihin sijoitettavia maustehylly mahdollisuuksia.