Kuva talli viljar

Kjarndís frá Mykjunesi

"Diisa"

Tänään pienten muutosten jälkeen tein tästä tammasta kaupat viimein. Eli minusta tuli 7 vuotiaan  ruunikko islanninhevostamman omistaja. Saan hepan tänne kotinurkille viikon päästä. Diisa on ihmisrakas ja osaava heppa kunhan sitä vaan vie eteenpäin ja hio askellejeja. käyntiä, ravia, tölttiä ja laukkaa se minulle näytti ja tarjosi tänään.

Heppa pääsee jo nyt tulevan lähitallikaverisa kanssa samalle ylläpitotallille joten hepat saavat tutustua jo toisiinsa ennen kuin muuttavat tuohon uuteen valmistuvaan talliin. Menen ratsastamaan viikolla heppaa sen nykyiseen tallipaikkaan ja varusteita hankkimaan lisää.

 

Kuva talli Viljar

Uskon että Diisan kanssa meistä tulee kaverit ja meillä on haastetta saada töltti puhtaasti menemään kentällä ja siellä myös treenaillaan taivutuksia ja muuta koulukiemuroita.Maastossa taas rentoudutaan ja päästellään höyryjä ja ihastellaan luontoa :)

Kuva talli Viiljar

Tämä on nyt se unelma josta on haaveiltu ja sen nyt voin toteuttaa. Pitää kokeilla hevosenomistajan arkea sillä eihän sitä muuten tiedä mitä se on omistaa oma heppa josta on vastuussa. Eläimistä vastuussa oleminen on kyllä tuttua eli eiköhän se asia ole tuttua ainakin siltä osin. Säitä en pelkää joten ei senkään luulisi olevan mitenkään outoa ratsastaa räntäsateessa ja kurakeleissä. Tämä kaveri sentään ei tule olohuoneen sohvalle itseään hankaamaan :)

Varusteita joilla päästään alkuun ja issikkasuitset kolmipalakuolaimineen tuli hankittua. Satula on kallis ja seuraavana listalla.