kukkamaa on vihreänä ja erilaisissa väreissä ollut jo pitemmän aikaa. ensin esikot ja krookukset. Sitten kevätpikkusydän, arovuokot, narsissit, tulppaanit, patjarikko ja kääpiökurjenmiekka.

Töissä on kiirettä pitänyt istutusten kanssa ja kasteluunkin ollaan päästy jo taas kiinni. Olen saanut kaverikseni työharjoitteluaan suorittavan ihmisen ja onkin oikein mukavaa hänen kanssa hommia tehdä. Aikuinen ja samanhenkinen ihminen niin johan meillä juttua piisaa.

Omalla pihallakin on muutama astia saanut kukkia ja sinne on eksyneet Diisan ensimmäiset vaihdetut kengät koristeeksi.

Aikaa olen viettänyt tallilla joka päivä ja tutustunut hevoseeni rauhassa. Olen tehnyt erilaisia harjoituksia sen luottamuksen ja turvallisuuden parantamiseksi. Käsitellyt ja totutellut sitä erilaisiin asioihin. Ollaan maastoiltu aika paljon ja heppa on liikennevarmuutensa osoittanut kivasti. Keväällähän on maaseudullakin vastassa jos jonkinlaista traktoria kyntö, ruisku yms. laitteineen joten kaikki räminät ja helinät on koettu. Maastossa Diisa on kuuliainen ja pysähtyy kun niin pyytää :)

Vihreällä hepat ovat olleet ensin aluksi vähän aikaa ja nyt jo liki koko päivän kun saavat olla ulkona aamusta iltaan saakka.