Tänään olin veljeni ja hänen vaimonsa kanssa kaupungilla. Kierreltiin niin isoissa tavarataloissa kuin uudella isolla kirpparillakin.Löysin kirpparilta parin euron seinäkellon kodinhoitohuoneeseen raksuttamaan.

Siellä oli paljon ihan uuttakin tavaraa niinkuin niissä nykyisin tuntuukin olevan, on jos jotakin jäämistö ja konkurssieriä myynnissä. Siellä oli hienoja erikokoisia vanhoja mainoksista tehtyjä kortteja ja pitähän sieltä etsiä Fordson kortti kun näkyi vanhoja traktorimainoksia olevan. Tämä kortti saa olla sitten maaliskuussa  meidän 10-vuotis hääpäiväkorttimme. En ole turhan romanttinen vaan hymynkare silmäkulmassa mutta ajatus on varmasti kultainen. Toivotaan että isännyys ei käy täällä katselemassa :)

Viikko on ollut jotenkin hieman mitäänsanomaton eli kuvia ei ole paljoon tullut napsittua sillä sääkin on jämähtänyt pilviseen ja melko leutoon. Uutena havaintona on varpuspöllön ääntely jonka kuulin tässä viikolla hämärän laskeutuessa. Olen tehnyt liki päivittäin koirien kanssa metsälenkkejä ja nauttinut luonnonrauhasta. Sitten olen opiskellut lakia. Niin lukien lakitekstejä ja sitten kuuntelemalla netin kautta luentoja.

Huomenna on taas luennot läheisessä kaupungissa. Leivinuunissa tuli rieskaakin tehtyä ja toki piti reunat polttaa kun laitoin liian kuumaan. Huomasin että arina oli yli 300 asteinen vaikka ylämittari näytti 270 astetta. Eli sain noin 7minuutin rieskaa mutta hyvää se oli kun raaputin mustuneet reunat pois :)

Hirvipaisti kypsyi sitten yönaikana ja se oli taivaallista. Kiitos kaunis appiukko joka pitää meidät tässä jalossa lihassa!