Aamulla menin pariksi tunniksi käymään työpaikalla ja katsastamaan mannut että kaikki on kunnossa ja suoritin pientä ehostusta kukille, suihkulähteelle.

Kotiin tultua menin kasvihuoneeesta raivaamaan kurkunversot, salaatinnysät ja kesäkurpitsan pois. Tomaatit kerättyäni ja kasteltuani kuvasin niitä sillä sieltä saisi vielä kovastikin satoa jos aurinko vaan suvaitsisi paistaa ja lämpö pysyä vielä kasvihuoneessa.
856949.jpg
Mies tuli raksalta lähteäkseen leipätyöhänsä ja kertoi että pari riuskaa peltiseppää oli tullut tekemään keittiönikkunan yläpuolista kattolippaa ja piiput olivat jo kuulemma saaneet pellitykset sekä hatut. Hieno homma!

Ulkona alkoi sataa ja ukkostaa, menin viltin alle lukemaan ja sain pari koiraa seurakseni, nuha vaan tahtoo viedä vedon pois.
Kun sade taukosi menimme koirien kanssa hiukan nuuhkimaan syysilmaa ja kuvasin märkiä vähäisiä orapihlajanmarjoja, niitä oli viime vuonna aivan valtavasti verrattuna tähän vuoteen.

856962.jpg
Ojassa kasvaa suuria haittakasveja eli jättipalsamia joka on pellon ja ojanvälisen suojavyöhykkeen ominut kokonaan kasvustolleen, sen kukat ovat kyllä kauniita. Tässsä kukan muoto sivusta kuvattuna.
856972.jpg
Oven vieressä köynöstuessa päivänsini se jaksaa kukkia
856999.jpg