Tänään hain Perttaa varten häkin jossa se saa totutella pennusta asti olemaan..Onhan ne nytkin kasvattajalla isossa pentuaitauksessa jo tottuneet olemaan.  Häkin koko on pituudeltaan 92cm, lev 57 ja kork 65 jotta koira mahtuu hyvin siellä seisomaan ja kääntymään joka suuntaan myös sitten aikuisena.. On hyvä jatkaa totuttua linjaa pentuna. Ihan sen  turvallisuudenkin takia se on hyvä. Kotiin yksin jäädessään se saa nukkua omassa "kolossaan" turvassa eikä tarvitse piilotella tavaroitakaan ja vanhempi narttu saa taas olla vapaana niinkuin se on tottunut olemaan yksin jäädessään. Häkki on tupakeittiössä josta on näkymät  aika hyvin pitkälle asuntoon eli se saa seurailla kaveriaan tai mennä nukkumatilaan omaan oloonsa huilimaan. Tulevaisuuttakin ajattellen on sen hyvä tottua olemaan häkissä koska eiköhän näyttelyitä tule kierreltyä ja mahdollisesti muitaki reissuja.

Yön uskon että Pertta kuitenkin nukkuu meidän muiden kanssa makuuhuoneessa omassa kopassaan lattialla. Aluksi minun puolellani lattialla että voin sitä silitellä ja rauhoitella jos ikävä yllättää.

Ulkoaita alkaa olla valmis. Laitoin eilen linnuille ruokinta-automaatin ja sinne pähkinää ja kuorittuja auringonkukansiemeniä ja tänään jo pari talitiaista tuli nauttimaan antimista.

Haavat ovat keltaisina ja pudottavat lehtiään sateenlailla.