Tänään olin maalaamassa omaa kattosavottaani edelleen ja olen päässyt vasta puoleenväliin katossa, kyllä se pitää  ainakin toiseen ellei jopa kolmanteenkin kertaan maalata. Tosin taidan jo toisen kerran vetää muulla kun tällä pohjamaalilla eli sillä hyvin peittävällä panelikattomaalilla.
1214737.jpg
Miehen maalaama huoneensa panelikatto kahteen kertaan maalattuna näyttää kuitenkin kirjavalta hiukan mutta hän on maalannut sen tavallisella paremminkin seinämaalilla. Mutta katsotaan maalataanko sekin kolmanteen kertaan vielä vaikka se nyt ei ole niin tähdellinen kuin tuo olohuoneen katto.

Eilen hän haki ilmastointiputket jotka tulee välikatolle Nilanin PIL pumppua varten. Tänään hän jo veti runkolinjoja välikatolla.
Tässä suorat ja  alla mutkat ja ilmaventtiilit yms. sälää.
1214755.jpg

1214756.jpg

Tuttumme jonka firman miehet tulevat tekemään laatoitustyön poikkesi tänään raksalla ja sovittiin että maanantaina aamulla saapuu mies tasoitteita laittamaan ja siitä se sitten käynnistyy laatoitusoperaatio. Mies hakee perjantaina ennen töihin menoaan hallilta mömmöt ja jauhot lämpeemään ja odottamaan tasoitemiestä.

Huomenna hänen olisi tarkoitus hakea vielä noin 100 neliötä valkoista mdf panellikattolevyä muita kattoja varten, sillä niiden laitto on tarkoitus aloittaa ensi viikolla johon tulee miehen avuksi hänen serkkunsa muutamaksi illaksi.

Sähkärikin tulee vielä huomenna tai perjantaina laittamaan rasioita ja ulos voimavirta pistokkeita yms.
Minulla jatkuu kotona netistä erilaisten valojen yms. juttujen tutkailu niin saunaan kuin kodinhoitohuoneenkin osalta. Hyväksyin eilen komeroista, kodinhoitohuoneen ja veskin kalusteista saadun tarjouksen ja menen sopimaan tarkemmat yksityiskohdat alkuviikosta paikanpäälle sillä vetimiä, sävyjä vielä puuttuu siitä alustavasta suunnitelmasta.

Vielä ollaan ainakin hyvin mukana aikataulussa :)