Alkuun on laitettava lause: Karavaani kulkee ja koirat haukkuu! Tämä jotenkin sopii vaan teemaan ja se että hulluutta on niin monenlaista =)
Tässä niistä jälleen yksi tarina kuvin ja sanoin!

Kun mies tuli töistä lähdettiin muuttamaan kasvihuonetta. Sen mitat ovat noin 2.7m x 4m eli ei ihan pieni kuitenkaan. Mies lainasi peräkärryä ja niimpä me tyhjensimme kasvihuoneen ensin ja toimme paikalle, pölkkyä, lankkua, rautakankea moottorisahaa, liinaa ja raakaa voimaa eli itsemme :)
1472129.jpg
Minä hiukan epäilemään sen kestävyyttä tähän operaatioon sillä sille tulee kohta kolmevuotispäivä, mieshän tämän minulle teki ja täytyy sanoa että hyvän teki!

Mies tunkkasi ja minä aloitin kalikoiden laiton alle, aina kun tunkattiin meni lankku lisää.
1472133.jpg
Se nousee sittenkin, nyt jo pölkkyä!
1472135.jpg
kovaa ähinää, hikeä ja tuhinaa. Pönkäsimme sen kärryn nokalle. Tässä vaiheessa jo entiset naapurit töistään palaavina saivat katseltavaa kun nämä entiset naapurit temppuilevat kasvihuoneen ympärillä.
1472136.jpg
Pieni henkäsy tauko ja eikun vetoa ja junttaamista.
1472143.jpg
Liinoilla sisältä kiinni mutta sitten totesimme että se on liian takapainoinen, eikun lisää repimistä ja laitettiin nokka tongin päälle ja uudelleen liinoilla kiinni. Kuorman laillisuudesta ei voi sanoa mitään, onneksi matka oli sen alle kilsan ja mies toi minut kotiin ja otti majurin ja haki komeuden kotiin.
1472156.jpg
Siinä vielä operaatiota että se ehjänä nökötti tuossa, eli kauhalla ja tukien pölkyillä se siihen nätisti laskettiin ja EHJÄNÄ!!
Meni tässä kolmisen tuntia aikaa ja kaloreita varmaan yhden pullakahvin verran sillä ne on ansaittu!!
Nyt on jotenkin utopistinen olo kun katson ikkunasta ja näen rakkaan kasvihuoneeni!
ei muuta kun kiitos rakas että jaksat minun kaikki oikkuni toteuttaa!