Tänään on ollut erikoinen päivä! Olemme olleet mieheni kanssa ostoksilla liki koko päivän.
Olen päivään todella, todella tyytyväinen. Saimme varattua lattiamateriaalin joka tilataan vasta tammikuun loppupuolella mutta tilaus on sisällä ja varmistettu saatavuus ja hinta.

Olemme valinneet kaakelit!!!!! Wc tiloihin lattialaatat, sellaiset isot 33 x 33cm, kirjavahkot hieven punertavan ruskeat, kaiketi voisi sanoa terra. Kodinhoitohuone, suihkutila ja saunan osalta  lattiaan tulee 10 x 10cm laatta koska sisältävät kaatoja melkolailla. Värinä vaaleahkon harmaa ja sekaan sinne tänne hyvin syvä harmaa liki jo mustaa olevia yksittäisiä laattoja. Suihkuhuoneen seiniin oliskohan jotakin 20 x 30cm pystyyn tulevia luonnonvaalea ja sen kaverina tulee alhaalla kiertämään kokotilassa savun sinertävänharmaa laatta joka tekee kahden laatan pystypylvään ikkunan kohdalla jättäen ikkunan siihen väliin. Suihkuseinälle joka on vino tulee mosaiikkilaatta jossa on vaaleaa ja paria eri harmaata väriä. Saumat lattioissa tummahkot ja seinissä vaaleat.
Niiden menekkikin on laskettu ja saatiin tarjous joka me ns. ostettiin :)

Laatat jäivät kauppaan kunhan varmistimme että kaikkia saadaan nopeasti koska laatoittaja voi vaikka ensi viikolla tulla!

Kävimme myös esittämässä toiveita eteisennaulakon, vaatekaappien ja vessakalusteiden, kodinhoitohuoneenkalusteiden ja vaatehuoneenhyllyjen suhteen ja kaikki hoituu tarvittavat mittatilaustyönä  ja muut sitten valintojen mukaan, kävimme kyselemässä ja hiukan varaamassa aikaa parempaan materiaalien valintaan nähden, tänään ei yksinkertaisesti enään jaksanut miettiä hyllyjen yms. paikkaa. Ehdin kotona syventyä tarkempiin yksityiskohtiin. Iso stressi vierähti kyllä nyt harteilta. Laattoja eniten pohdin mutta nyt löytyi kauniit ja molempia miellyttävät sekä kukkarokaan ei vissiin ihan pökertynyt.

Ai niin ja Kota, pyöreä puukiuas jonka haluamme saatiin hoitoon sillä tiedusteltiin sen saanti, hinta ja sekin oli ihan positiivinen juttu.
Kiukaan taakse pitää vielä lähipäivinä käydä valitsemassa laatat sillä ne laatoitetaan aika aikaisessa vaiheessa muut laatat ehtii myöhemmin mitä tulee työtasojen taakse ja takkojen eteen.

Sitten postin tuomia ostoksia!

Manfrotto jalusta jossa kuulapää ja pikakiinnitys kameralle, jalustassa riittävästi korkeutta teleskooppijalkojen ansiosta ,mukavan  kevyt sekä kantopussukka joka menee olalla hihnansa ansiosta. Piti vihdoin hankkia jalusta kun on tulossa sisäkuvaushomma.
1115035.jpg

Sitten edellisessä Akuutti ohjelmassakin esitelty naisten kuukautissuoja, monikäyttöinen Lunetten kuukuppi. Olen lukenut aikaisemminkin näistä mutta en ole tohtinut kokeilla, nyt sen sitten hankin ja hyviä tietoja sekä vinkkejä on täällä Kuukuppikunta
Keskustelupasltalla niksejä ja ihan liki kädestäpitäen opastusta.
1115034.jpg