Kolme miestä tuli avuksi kun poistoilmalämpöpumppu Nilan elikkäs ihan Nilsku vaan siirtyi noin kilometrin matkan täältä vuokratontilta tuonne omalle maalle. Se nostettiin pystyasennossa liinojen ja lankkujen avulla trukkilavoineen peräkärryyn johon se liinoilla sidottiin ja rauhallisen kyydin jälkeen sama operaatio ja laatikon purku ja  se oli omalla tulevalla paikallaan lattiakaivon päällä kodinhoitohuoneessa.
1317954.jpg
Siinä se nyt sitten on meidän talon vedenlämmittäjä, ilmankierrättäjä, ja talteenottaja joka jäähdyttääkin tarvittaessa sitten ilman.

Minä maalailin kaapin nupit ja muistitaulun toiseen kertaan ja sommittelimpa minä siihen niitä mosaiikkejakin siinä.
1317957.jpg

1317958.jpg
Maalasin vielä miehen huoneen tapetoitavien lastulevyseinien levyjen välit jotka jätetään suosiolla auki niin paremmalla valkoisella maalilla.

Sitten olikin vuorossa lukkojen laittoa.
1317961.jpg
Takaovessa uretaanit ja pönkät
1317963.jpg
Etuovi sai kahvan ja lukon.
1317966.jpg
Tämä ilta on vapaata, emme rakenna, ihme ja kumma!! Tänään syödään hyvin, katsellaan telkkua, isäntä saa jalkahoidon ja saunotaan pitkän kaavan mukaan ja muutama saunaolut kuuluu asiaan, nyt vietämme Nilskun muuttopäivää :)

Muistan meinaan vaan sen päivän kun se tohon autotalliin tuli ja totesin että sitten kun tämä pönttö tästä seuraavan kerran liikahtaa ollaan jo melko hyvällä mallilla.

rakentamisesta tänään vielä hiukan juteltiin sillä huomenna on isännän mukaan muovimaton asennuspäivä.