Lumisade tuli ja maa peittyi valkoiseen mutta märkään lumeen. Kaivinkone saapui tontille aamutuimaan ja niimpä saatiin vesiputki liitettyä kunnan veteen jälleen. Se tulee nyt taloon saakka hallitusti sinne asetetusta hanasta. Mittaria ei vielä ole laitettu. Sen tulee laittamaan putkimies jossakin vaiheessa. Sekä sitten on tehtävä uusi vesisopimus kun neliöt muuttuvat, hassua se juttu että vaikuttaa vesisopimukseen asuinneliöt!?! Mutta ei sähkösopimukseen joka kuitenkin on enemmän verrannollinen neliöihin käyttöönsä nähden, nooh eipä kannata moisella päätään vaivata pienen ihmisen.
Nyt on sitten omalla tontilla kaivo jossa sulkuventtiili kun edellinen venttiili sijaitsi aika pitkällä ja naapurin jurttipellolla.
Kaivo tuli peltomme reunamille.
1033685.jpg
Metsään tuli sähkömaakaapelia varten sellainen harusankkuri joka kaivettiin myös maahan, kun pihasta poistetaan sähkötolppa.
Siellä se jököttää metsänsiimeksessä.
1033686.jpg
Maanantaina tulevat energialaitoksen miehet ja kytkevät sähköt uuteen kaappiin ja saamme uuden mittarin sinne. Kaikki on valmista heidän tulla. Oma sähkärimmekin tulee maanantaina.
Kaappi on autotallirakennuksen seinällä.
1033687.jpg