Aamu oli aivan mahtavan kaunis kun könysimme pakettiautoomme ja suuntasimme raksalle. Nappasin nopeasti pokkarilla pihasta kuvan kun tätä ihmettä on niin vähän ollut tänätalvena tarjolla :)
1291429.jpg

Maalasin makuhuoneen kolme seinää tai no reilut kaksi ja puoli kun yhdelle seinälle tulee kaapistot ja yhdelle tapetti. Mutta kuitenkin maalasin siis seinät ekaan kertaan pohjamaalatulle kipsille ja aika kivalta näyttää väri, tämä väri on hyvin paljon juuri sellainen mitä lastullakin sen ajattelin.
1291433.jpg


Soitin Tikkurilan maalilinjalle ja kyselin hiukan vinkkiä jos tuntuu että toinen maali jota meinaan eteisen ja tupakeittiön seinille ja sitä siis on 20 litraa niin jos se näyttääkin liian tummalta sävyltä  kun yleisilmeeksi kuitenkin haluan melko vaaleata mutta ei valkoista sentään, niin sen vaalennus ohjetta hieman kyselin.

Soitin tänään kalustetoimittajallekin ja vaaalensin sävyä jolla eteisen kaapinovet maalataan, onneksi niitä ei ollut vielä ehditty maalata, sillä vessan kohdalla kävi ainakin niin että sävy oli aika paljon voimakkaampi mitä lastussa enkä halua mitään ihan silmille hyppääviä kaappeja :)

Saas nähdä mitä tuleman pitää, jännitystä elämään voi löytää vaikkapa ihan maalisävyillä...hehheee.