Ostosmatkat on sikseen melko raskaita. Käytiin kodinkoneliikkeessä, kaakelikaupassa, rautakaupassa ja lvitukussa  oli mahdollisuus käydä sekä toisessa hanaliikkeessä ja ihan ruokakaupassakin poikettiin.

Rahaakin ikävä kyllä paloi mutta monta asiaa saatiin hoidettua. Loput laatat jotka tulee hellaleivinuunin ympärille löytyi ja kodinhoitohuoneen seinille tulevat sekä vessan välitilaan.

Ostettiin samalla kaikki silikonit mitä tarvitaan eri kohtiin.

Sitten iso asia eli tuplahätä :) Idon kaunista Seven d posliinia piiloviemärillä ja tuplana koska vessaan tulee oma ja suihkutilan yhteyteen oma.
1296477.jpg
Hanan tilasin kodinhoitohuoneeseen kun hyllyssä ei ollut  Oras Safiran hanaa bidetalla jotta koirien tassut ja omat saappaat saa pestyä.
Sitten tilattiin pyyhekuivain myös khh tilaan.

Tässä laatat jotka oli heti saatavilla. Vessan uutuus laatta meni tilaukseen. Näistä tuo tiilenmallinen tulee khh seinille pesukoneen taakse, pesupisteen kohdalle ja työtasojen välitilaan ja juuri tuolla tiililadonnalla, ja tuo isompi neliölaatta 20x20 tulee hellaleivinuunin ympärille muurin somisteeksi, se on matta ja hieman harmahtavan kirjavaan taittava.
1296499.jpg

Aloitin maalaamisen sävyllä jonka laimensin valkoisella mieleisekseni ja sitä piti yli 20% loiventaa jotta sen kelpuutin :) Se on lämpimän beige mutta ei liian voimakas enää.
1296524.jpg
Huomenna maalaus jatkuu ja tapetteja laitetaan seinään. Väsynyt mutta ah niin hitsin onnellinen.
Tuli yliopistolta minulle postiakin ja sain 3kk aikaa suorittaa  ns. alkujohdannon että pääsenkö jatkamaan lisäopintoja ja ei voi kyllä muuta todeta kun että yöllä minä olen kaksi edellistäkin tutkintoani lukenut päähäni että eiköhän tämäkin mutta katsotaan nyt tämä olisi jo sitten melkolailla vaativampi juttu. Huutelen asiasta lisää jos pääsen alkua pidemmälle :)