867419.jpg
Näin kun syyskuulle mentiin tuli taivaalta heti aamutuimaaan kunnon raekuurokin.
Hiukan se nyt harmittaa jos tänään ei pääsekkään tekemään ajattelemiani hommia, eli istuttamaaan valmiiseen siirrepenkkiin odottavia taimia.

Olen viimepäivinä siivoillut kotia, vaihtanut ja pessyt kesäviltit, saunan ja ikkunatkin pesin talosta eilen. Nyt piti tänään tehdä noita pihahommia.

Mies haki eilen sedältään suuren kaivinkoneen ja alkaa laittamaan puhelinkaapelia maahan ja muutenkin muutama kanto saa kuulemma kyytiä ja pihaa muotoillaan että tontilla kuitenkin tapahtuu. Siellä onkin tehty nyt viikolla väliseinien koolauksia. Sähkömiehen pitäisi tulla ensi viikolla.
867492.jpg

Meillä on syntymäpäiväsankarikin tänään, Mandi täyttää 7v joten koiramaisen herkkukaakun lihahyytelöstä ja leivästä tekaisen niille ruuaksi tänään :)
Ehkäpä hänestäkin vielä kuva tänään saadaan!

Pyysin eilen veljeäni tuomaan kaupungista 6kg:n jauhesammuttimen kun sellaista on oltu vaille, tai minä siitä olen pitänyt "murinaa" kun minua on huolestuttanut raksalla se että vettä ei tietenkään tule taloon vielä niin jos sattuu jokin kipinä yms. niin kaivolle on matkaa ja pumppukin otetaan kohta pois. Tuo on mielestäni melko pieni sijoitus turvallisuuteen!
Toki tuokin on sitten asianmukaisesti käytettävä tarkistuhuolloissa että on sitten toimintakuntoinen jos sitä joskus tarvitsee. Tuollaisten käyttöä on onneksi tullut harjoiteltua entisessä työpaikassa.
867493.jpg