Tänään oltiin Mandin kanssa lääkärissä sen jatkuneen selkäkivun vuoksi. Aamulla se on kaikista kurjin kun näkee että sitä sattuu.Ylös nouseminen makuulta on pahin. Jalat ovat tahtoneet pettää aluksi. Nyt se on kuvattu koko koiran ranka niskasta häntään. Kaksi madaltunutta väliä löydettiin lannerangasta ja rinta ja lannerangan välistä...ne on muuten ihan tyypilliset välit ihmisilläkin. Ranka on muuten aika siisti ei isommin rappeutumia tai nikamien kiilautumisia. Kuitenkin lonkkanivelen liikkuvuus ja lihasrefleksitestit oli kunnossa eli kyllä se kipujen syyllinen on selkä. Mandi sai 10 päivän kipulääkekuurin ja määräyksenä lepoa ja riehumisen välttämistä.

Rtg kuvat saatiin kotiinkin rompulle siksi moinen kuva komistaa tätäkin postausta...ei kaikilla ole haukuistaan luustokuvia albumissaan :)

Kuvista muuten löytyi lievästi suurentunut sydänkin joka ei kuitenkaan vaadi ainakaan vielä hoitoa kun koira ei ole oirehtinut. Näin se on koirillakin näköjään että kun lääkärissä käy löytyy sieltä aina lisää vikoja ja vaivoja. Tieto sitä tuskaa aina lisääpi mutta kaikkemme tässä koitetaan kumminkin tehdä.