Tässä on ollut niin ihania päiviä että! Ulkona on oltu paljon. Naama saanut jo väriäkin.
Olin tänään työmaallanikin ja istutin siellä orvokeita laatikoihin ja pariin ruukkuun ja siivoilin hiukan näkyvämpiä paikkoja. Palaveria oli aamusella pomon ja huoltopäälikön kanssa.

Eilen mies maalasi kompostorin ja se laitettiin paikoilleen tänään. Siitä tuli melko rajun värinen, nooh eiköhän se tuosta ajan kanssa himmene ja josko sille sitten katos tehdään niin eiköhän se kelpaa, eikä se ole etupihalla vaan takapihalla metsän reunassa.

 Minä sitä sitten täyttämään ja tein omatekoisen kompostieliksiirin
 ja toivon että alkaisi tapahtua jotakin. Laitoin kuivikeseosta alle ja sitten kolmen päivän biojätteet, kanankakkarakeita, multaa, sokeria ja  heitimpä kuivahiivaakin hieman ja sitten perään litran kuumaa vettä.  Päälle taas kariketta.
1511288.jpg
Tältä siellä näyttää nyt.
1511303.jpg
Kuvasin mustikanvarpuja kun niihin on tullut ihan parissa päivässä isot silmut.
1511320.jpg
Mandista otin muutamia kuvia eilen ja tämä oli hauska kun häntä on mutkalla ja kieli ulkona :) Tässä kuvassa kyselin siltä että missä pallo on ja se innostui sitä esittämään.
1511328.jpg
Mies toi tänään saunan tulleet seinäpanelit jotka ovat lämpökäsiteltyä haapaa. Nyt hän puurtaa saunassa teippaillen ilmastointiputkien tuloja yms. koolausta katolle tehden.

Vappu menee ihan kotioloissa, annoin kyllä määräyksen että huomenna työt loppuvat sitten meidän pihassa klo 18.00 alkavaan grillaustuokioon :)