Lauantai ja sunnuntai ollut nyt niin kiirettä ja pitkää että täälläkin on ollut hiljaista.

Eilen laitettiin keittiöön sokkelit ja hana yms.
Tänään on listoitettu, maalattu takka toiseen kertaan ja laitettu vanha kaappi kuntoon eli siitä tuli aputaso ja siivottu huonetta mikä pitää vielä tapetoida ja laittaa muovimatto, maalasin jo kahta seinää tänään siellä kertaalleen.

Tässä funkkistakka sen värisenä kun sen halusinkin, se siis vaati pariin kertaan uudelleen maalauksen. Tuossa myös näkyy petsaamani kulmalla oleva lista ja huomaa hieno käsityönäyte puutarhurikoulutuksen ajoilta tuo puuteline, ihan omin kätösin tehty :)
1423436.jpg
Tässä eilistä keittiö hommaa, sokkelit, kahvinkeittimen alla oleva baaritaso ja uunissa ekat paistokset :)
1423441.jpg
Keittiön hana.
1423442.jpg
Eilen saatiin suihkutilan katto paneloitua ja suihku paikoilleen, odotan innolla päästä nauttimaan tuon ison yläsiivilän "sateesta", pienemmällä suihkulla sitten muuten :)
1423444.jpg
Tässä se nyt sitten on uusio käytössä, vanha kaappi josta tuli jarrullisilla pyörillä, sivukahvoilla ja liimapuu levyllä varustettu aputaso jossa päällä nuo vanhat talosta löytyneet laatatkin saivat uuden elämän.
1423438.jpg
Myrna kahvikupit oli oikeastaan tämän tason stailaus innoittajana :)
1423440.jpg
Tuohon liimapuu levyyn teki mies minulle vielä reijätkin että saan sen sieltä paremmin vedettyä pois, siihen voi sitten vaikka ne kakot laittaa jotka leivinuunihellasta lapiolla otetaan jäähtymään liinan alle :)

Huomenna tulee sähkäri ja laitetaan kaikenlaista taas. Alan myös siivoamaan mahdollisesti kattoja ja sen sellaista loppusiivousta siis tekemään. Muovimatto pitää kyllä huomenna laittaa kuitenkin.
Nyt vielä saunaan raskaan päivän päätteeksi.