Aikaa meni yllättävästi kun sudin ja telan kanssa tuon kaapin maalailin ekaan kertaan. Onhan siinä kaikenlaista pientä koloa ja paikkaa mitä sai nätisti tupsutella. Asennotkin oli välillä mitä huvittavimmat.
väristä kyllä tykkään, sillä märkänä ja kirkkaammassa valossa se näytti niin persikkaiselta, varsinkin pytystä kateltuna  että ihan hampaista vihloi :)
Mutta kohteeseen sudittuna siitä löytyi oranssia ja sitä sävyä mitä oikeasti halusinkin.

Salama ja halogeenityövalaisin nyt ei ihan anna oikeaa kuvaa ja maalikin on märkää.
1242487.jpg

Miehen urakkaan kuului eilen makuuhuoneen katon kuntoon saaminen ja niinhän se oli kunnossa ilmastointötteröä myöten.
1242509.jpg

Tänään hän laittoi vessan katon kuntoon ja muutaman sellaisen kohdan katosta jotka vaativat hiukan muokkausta enemmän. Hän meni vielä välikatolle tekemään putkien eristystyötä. sitä ei jaksa yhtämittaa kauaan kun siellä paikoitellen työolot ovat huonot koska vanhan osan katto on hankalan korkuinen ja putkien ja tukipuiden yms. sekamaleska on melkoinen, onneksi mies on sutjakassa kunnossa :)
1242525.jpg

Huomenna aamulla tulee laattamies ja sitten 11 maissa keittiökaappien toimittajan edustaja mittaamaan kaikki paikat vielä ennen kun niitä sitten aletaan valmistaa.
Huomenna olisi tarkoitus hakea myös aamusella maaleja makuuhuoneen maalattaville seinille, eteiseen, keittiöön ja olohuoneeseen.

Vessa ja kodinhoitohuone saavat vielä odottaa hetkisen valintoja kun niihin tulee alle ensin lasikuitutapetit.